Huolto ja Työkalut

Lasco-työkalut - Ruuvi kireämmälle

Itävaltalainen Lasco valmistaa pyörittäjiä, joihin voi vaihtaa erilaisia työlaitteita. Erityisen mielenkiintoisia ovat puiden halkaisuun käytettävät ruuvit ja kantopora, mutta lisälaitteita on paljon muihinkin töihin.
Roli-malleille suositellaan käytettäväksi 1,3–8 tonnista peruskonetta. Pienin malli vaatii pienimmillään ainoastaan 15 litran öljyntuoton.

Suuret tyvipöllit ovat ongelma niin pihapuiden kaatajille kuin hakkuriyrittäjillekin. Hakkuri ei kykene kaikkia rouhimaan, eikä halkopituutta havitteleva välttämättä haluaisi pätkiä tyvipölkkyjä kiuaspituuteen. 80 cm pitkän tyvipölkyn käsittelyä vaikeuttaa jo pelkästään sen paino. Puuoffensiivi ei yleensä pääty edes klapitalkoisiin, vaan myös kannosta olisi hyvä päästä eroon.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää