Huolto ja Työkalut

Giasco -lasten suojajalkineet - Suojaa pienille varpaille

Lapset ovat yleensä innokkaasti mukana aikuisten touhuissa. Leikin varjolla tehtävät työaskareet opettavat oikeita otteita ja asennetta. Ikävät, mutta mahdolliset tapaturmat vaanivat aikuisten lisäksi myös pienokaisia. Vahingon vaaraa voi pienentää Giascon suojajalkineilla.
Giasco Jung CI -kengästä on saatavilla myös identtisen näköinen S3 CI -versio, jonka koot kattavat myös aikuisten tarpeet kokoluokissa 36–47.

Vuoden 1986 alkusyksystä aika otti omansa, kun pitkäaikainen valtiopäämies siirtyi ajasta ikuisuuteen. Erään pienen ihmisen elämään vaikutti kuitenkin enemmän toinen haaveri, joka osoitti, ettei kukaan ole haavoittumaton – edes turvalliseksi koetulla kotipellolla. Perunaa kaivettaessa talikko sujahti kirjoittajan keskivarpaan tyvestä suoraan kohti maan povea.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää