Huolto ja Työkalut

Käytettävyys kuntoon, huollontarve minimiin - Walterscheid ULTRA.PLUS -nivelakseli

Vaikka nivelakseli on periaatteessa varsin yksinkertainen komponentti, jonka tehtävänä on ainoastaan siirtää voima traktorilta työkoneelle, voi sen ominaisuuksia vielä nykyäänkin parantaa monella tavalla.
Nivelakseleilta vaaditaan nykyään paljon, sillä ne saattavat siirtää satoja hevosvoimia traktorilta työkoneelle. Laajakulmanivelakselin täytyy lisäksi toimia jopa 75 asteen kulmassa, sillä esimerkiksi noukinvaunulla kerätään rehua välillä tiukoissakin kaarteissa, ja samalla sullojaan voi nousta suuri mytty rehua. Silti tilaa laajakulmanivelelle ei ole yhtään sen enempää kuin aiemmin.

Saksalainen GKN Walterscheid on yksi maailman suurimmista maatalouskoneiden mekaanisen voimansiirron ja kytkentälaitteiden valmistajista. Yhtiö panostaa tuotekehitykseen tosissaan ja on äskettäin tuonut markkinoille uudet ULTRA.PLUS-nivelakselit. Uusissa malleissa lähes kaikkia nivelakselin komponentteja on paranneltu. Kehitystyön myötä huollontarvetta on saatu vähennettyä merkittävästi, käyttöikää on saatu kasvatettua ja suojusten käytettävyyttä helpotettua tinkimättä kuitenkaan akseleiden muista ominaisuuksista kuten kääntökulmista.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi