Huolto ja Työkalut

Testissä valovirtatoimiset kuumavesipesurit - Budjettipesureilla puhtaaksi?

Yleensä painepesurit jaetaan kahteen luokkaan: kylmävesipesureihin, jotka toimivat valovirralla, ja kuumavesipesureihin, jotka tarvitsevat toimiakseen voimavirtaa. Kaikkialla ei kuitenkaan ole saatavilla 3-vaiheista voimavirtaa, onneksi markkinoilla on tarjolla valovirtatoimisia kuumavesipesureita. Koneviesti päätti selvittää, millaisiin käyttötarkoituksiin nämä pesurit soveltuvat.

Kuuma vesi on erittäin hyödyllinen lisä pesutehoon. Erityisen paljon apua lämmöstä on, jos painepesurilla pestään esimerkiksi vaseliinin peittämiä työkoneita tai irrotetaan lantapanssaria tuotantorakennuksen seinistä. Kuten jo Koneviestin voimavirralla toimivien kuumavesipesurien testissä (KV 12/2012) todettiin, voidaan kuumalla vedellä pestäessä ympäristölle haitalliset liuotinpesuaineet jättää parhaassa tapauksessa kokonaan pois – tosin lisääntyneen polttoainekustannuksen hinnalla.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää