Huolto ja Työkalut

Mittaustulokset

Vaikka pesuria olisi miten mukavaa ja helppoa käyttää ja huoltaa, ei ominaisuuksista ole mitään hyötyä, jos ei pesurista saada vettä riittävällä voimalla ulos. Pesutehoon vaikuttaa pesurin kallein yksittäinen komponentti, eli vesipumppu. Eniten vedentuottoa ja painetta on Nifiskissä, joka pystyy suihkuttamaan vettä 8 litraa minuutissa 112 baarin paineella. Luvatusta 145 barin työpaineesta jäädään kuitenkin reilusti. Lukema kuvaakin paremmin pumpun maksimipainetta, jonka mittasimme olevan 146 baria. Laskennallinen pesuteho on vertailuryhmän suurin, 1,5 kW, mikä tuntuu selkeästi myös käytännön pesutyössä, sillä tiukka lika irtoaa sillä parhaiten, mutta ei kuitenkaan läheskään järeän kolmivaihepesurin teholla.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää