Huolto ja Työkalut

Metallinpaljastimista on hyötyä ja huvia – kokeilussa hintavammat metallinilmaisimet

Koneviestin numerossa 9/2016 kokeilimme erityyppisiä metallinpaljastimia. Mukana oli noin 300 euron lautasmalleja, sekä noin 1 000 euron arvoisia sauvamalleja. Tällä kertaa kokeilimme hieman kalliimpia lautaslaitteita, jotka soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin.
Garret AT Pro:n näyttö sijaitsee suhteellisen ylhäällä – käyttäminen rasittaa pidemmässä työskentelyssä kättä. Näytön saa kuitenkin tarvittaessa irrotettua ja asetettua vaikkapa vyölle.

Aiemmassa kokeilussa havaitsimme sauvamallisten ilmaisimien soveltuvan erityisesti urakoitsijoille, jotka käyttävät metallinpaljastimia lähinnä kaivojen tai sulkuventtiilien etsimiseen. Sauvamallinlaitteilla voidaan etsiä ainoastaan rauta- tai teräspitoisia esineitä, sillä niiden toiminta perustuu löydöksen magneettikenttään. Lisäksi sauvamallit ovat jämäköitä ja helppoja kuljettaa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää