Huolto ja Työkalut

Baerfix kiinnittää ja korjaa - Kierteet kuntoon

Saksalainen Baerfix-kierreholkkisarja on tarkoitettu ensisijaisesti kierteen tekoon pehmeisiin materiaaleihin, kuten alumiiniin, erilaisiin seosmetalleihin, muoveihin ja jopa kovapuuhun. Etuna on tällöin, että kierteestä tulee kestävämpi kuin jos se tehtäisiin suoraan perusmateriaaliin. Baerfix sopii myös vaurioituneen kierteen uusimiseen.
Saksalainen Baer valmistaa laajaa valikoimaa erilaisia kierreholkkeja ja muita kiinnitystarvikkeita. Tässä valikoimassa on koot 3–10 M (www.baerfix.com).

Baerfix-kierreholkkisarjan avulla voidaan helposti korjata tilanne, jossa pultti on katkennut tai kierre vahingoittunut. Katkennut pultti porataan pois sarjasta löytyvällä sopivan kokoisella poralla. Syntynyt reikä on juuri sopivan kokoinen sarjan mukana tulevalle holkille, joka kierretään reikään erikoisvääntimellä – ja niin uusi kierre on valmis.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää