Huolto ja Työkalut

Rasvausta poralla – rasvapuristinlisälaite Makita-porakoneeseen

Akkukäyttöiset rasvapuristimet ovat yleistyneet lähinnä ammattikäytössä, sillä niiden hinta on ollut varsin korkea. Nyt Makita on tuonut markkinoille porakoneeseen liitettävän rasvapuristimen, jonka hinta on kohtuullinen.
Koska puristin kiinnitetään kiinnikepannalla, se on mahdollista asentaa lähes kaikkiin poramalleihin. Puristusliitos mahdollistaa laitteen asentamisen myös poran sivulle, näin joidenkin poramallien nopeudensäätövipu on helpommin käytettävissä. Etenkin pienitehoisilla porilla on pyöritysnopeutta laskettava, kun rasvauskohteessa on kova vastapaine. Näin myös akku kestää kauemmin.

Makita P-90451 -tyyppinumerolla myytävä Rasvapuristin lisälaite on yksinkertainen keksintö, joka liittää yhteen akkuporakoneen ja tavallisen mäntäpumpulla varustetun rasvapuristimen.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää