Huolto ja Työkalut
Työkaluvinkit

Pitävä suukappale rasvaprässiin

Ken on tuskaillut hankalissa paikoissa olevien rasvanippojen kanssa, saattaa tykästyä saksalaiseen G-liitimeen. Patentoitu neljällä kynnellä varustettu suukappale avataan vivusta painaen.
Saksalainen G-liitin sopii hyvin hankalissa paikoissa olevien nippojen voiteluun. Kättä ei tarvita painamaan suukappaletta ja rasva menee minne pitääkin.

Varsin jämäkällä jousella varustettu suukappale pysyy nipassa kiinni varmasti. Se voidaan liittää suoraan standardikierteellä varustettuun rasvaprässin letkuun. Pikakokeessa suukappale piti todella hyvin. Muovisuojalla varustettu nivelakseli on hieman haasteellinen voideltava, ja myös kaikista ahtaimmissa koloissa olevat nipat, mutta valtaosaan niposta suukappale sopii vaikeuksitta. Hinta on vajaa 30 euroa/kpl. Lisätiedot Vihdin Kone.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää