Huolto ja Työkalut

Ledroom X2- ja X6-otsalamput - Kirkkautta kaamokseen

Kokeilimme kahta Ledroom-otsamppua eri käyttökohteissa, kuten metsätöissä, veneilyssä ja pyöräilyssä. Tehoa piisasi, mutta paikoin pieni kömpelyys vaivasi käytettävyyttä.
Tehokkaammassa X6-lampussa riitti valaisutehoa ja risuhommat sujuivat vaivattomasti loppusyksyn pimeilläkin. Leveä vallokeila lakaisee laajalta alueelta, mutta ei ole säädettävissä.

X6- ja X2-otsalamput toimitetaan kankaisessa säilytyslaukussa. Molempien mallien myyntipakkauksessa on valon ja akun lisäksi erillinen otsapanta, kiinnityslenkit ja latausjohto. Tehokkaammassa X6-lampussa on valittavana 4400/5600/8400 mAh -tehoiset akut. Saimme kokeiluun tehokkaimman akkumallin. Kevyemmän X2-mallin mukana tulee 4 800 mAh -akku. Hyvä valoteho tarkoittaa myös pitkiä latausaikoja: X2-mallin täyteen lataaminen kestää noin 4 tuntia ja X6-mallin 8 tuntia.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää