Huolto ja Työkalut

Huoltoyrittäjän arkea Ruotsissa - NE Reparationsservice

Huoltoyrittäjyyden kasvavat vaatimukset vaikeuttavat yrittäjän arkea myös Ruotsissa. Monipuolisuus auttaa kuitenkin pysymään leivänsyrjässä, sillä työt eivät tekevältä lopu.
Valmet/Valtra- kanta on Ljunbyn metsäseudulla vahva. Ylläpitohuoltoa riittää, tässä kytkin on tullut vaihtoikään. Kuvassa Nils Eriksson (oik.), sekä Kent ja Jonny Karlsson.

Oman maatilan yhteydessä neljän hengen huoltoyritystä pyörittävät Nils Eriksson ja Ewy Johansson tietävät, millaista pienyrittäjän arki on. Vuosikymmeniä korjaamotoimintaa harjoittanut yritys on sopeutunut ajan muutoksiin. Koska traktorien huolto vaatii nykyään merkkikohtaiset suojatut analyysityökalut, on NE Reparationsservice jättäytynyt suosiolla uusinta analytiikkaa vaativat korjaustyöt muille alan toimijoille.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää