Huolto ja Työkalut

Laki edellyttää, että navetan sähkötarkastukset tehdään 10 vuoden välein – säännöllinen sähkötarkastus paljastaa piilevät ongelmat ja lisää turvallisuutta kotieläintiloilla

Lypsynavetat ja lihakarjankasvattamot asettavat erikoisvaatimuksia sähköasennuksille. Kohteissa vallitsevat olosuhteet täytyy huomioida sekä tarvikkeiden valinnassa että työn suunnittelussa.
Marko Taavila
Lypsykarjan robottinavetan valaisimet ovat putkimallisia ledejä. Luonnonvaloa saadaan päätykolmioista ja automaattisesti ohjautuvien verhoseinien kautta.

Lisääntyneen automaation myötä maito- ja lihatilat ovat muuttuneet yhä teknisemmiksi laitoksiksi. Sähköä tarvitaan sekä kokonaisten järjestelmien että yksittäisten laitteiden käyttöön.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää