Huolto ja Työkalut
Työkaluvinkit

Vaahtoa pesuun

Vaahdotussuutin muistuttaa toiminnaltaan esimerkiksi öljyruiskua, sillä se imee vaahtopesuaineseoksen suuttimen alle kiinnitettävästä säiliöstä.

Kevätaurinko paljastaa auton pinnalle kertyneen likakerroksen varsin tehokkaasti, mutta samanaikaisesti kohottaa ilman lämpötilan plussan puolelle, mikä mahdollistaa pesutöiden aloittamisen. Lika irtoaa paremmin, kun pesuaine vaikuttaa hetken aikaa. Pesuaineen vaikutus tehostuu jälleen, kun sitä saadaan pestävään kohteeseen riittävä määrä. Hyväksi apuvälineeksi on tässä asiassa osoittautunut painepesurin suuttimen tilalle vaihdettava vaahdotussuutin. Suutin muistuttaa toiminnaltaan esimerkiksi öljyruiskua, sillä se imee vaahtopesuaineseoksen suuttimen alle kiinnitettävästä säiliöstä. Kuvissa oleva Kärcherin FJ6-vaahdotussuutin sopii Kärcherin pienempiin K2-K7-malleihin. Suuttimen hinta oli 1.4.2016 Palokan Kodin Terrassa 25,90 euroa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää