Huolto ja Työkalut
Case 580 L

Käytetyn koneen ostaminen: Case 580 L -traktorikaivuri käytettynä

Traktorikaivurit ovat hävinneet kaupunkien rakennustyömailta, mutta maaseudulla niiden monikäyttöisyyttä arvostetaan. Case 580 L on kone, jolla on paljon annettavaa omistajalleen yhä edelleen, vaikka mallilla on ikää yli 20 vuotta.
Jussi Laukkanen
Case 580 L sisälsi monia parannuksia sitä edeltäneeseen K-sarjaan verrattuna. Tärkeimpiä olivat taka-akseliin tulleet parannukset, etu- ja takanapojen planeettapyörästöt, jotka vähensivät voimansiirtoon tulevia kuormia, rungon sisällä sijainneiden hydrauliöljysäiliön ja polttoainesäiliön siirto irrotettaviin säiliöihin koneen alle sekä uudet etukuormaajan aisat.

Case 580 -traktorikaivureiden L-sarjan myyntiin tulemisesta on ehtinyt kulua neljännesvuosisata. Malli oli ilmeisen onnistunut päätellen siitä, että uudistuksista huolimatta se säilyi suurelta osin samanlaisena 15 vuotta. Nykyisin valmistettavissa 580-sarjan koneissa on edelleen tunnistettavissa 580 L:n pääpiirteet.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää