Huolto ja Työkalut
Kokeilu Pfanner BOA

Itävaltalainen työvaatevalmistaja Pfanner on tuonut markkinoille ensimmäiset pikakiristimelliset metsurin turvakengät – nyt ei nauhat löysty!

"Ei tuu metsätöissä nauhat kestämään", kommentoidaan yleistyneitä metsurin turvakenkiä. Mutta nyt eivät nauhat varmasti katkea, sillä Pfanner on tuonut markkinoille vaijerinauhoilla kiristyvät BOA-metsuriturvakengät.
Tommi Hakala
Kiristäminen ja löystyttäminen onnistuu myös käsineet kädessä, eli kengät saa hyvin nopeasti kiristettyä vaikka kesken työskentelyä. Kenkien päämateriaali on haljasnahkaa, saumat kriittisimmissä kohdissa peräti nelinkertaisesti ommellut. Etuosan joustavimmassa kohdassa on lisänä keltaiset muoviniittaukset.

Muovitettuihin vaijereihin perustuvalla BOA -kiristysmekanismilla varustettuja turvakenkiä on ollut jo hetken markkinoilla. Nyt patentoitu ratkaisu on yhdistetty myös moottorisahakäyttöön hyväksyttyihin turvakenkiin. Ensimmäisenä sen toteutti itävaltalainen varustevalmistaja Pfanner. Uutuudet esiteltiin Agritechnica 2019 -näyttelyssä. Koneviesti tilasi kengät heti kokeiltavaksi, kun niitä tuli Suomeen saataville.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää