Huolto ja Työkalut
MR-tuote 2800R

MR-tuote 2800R -magneettipora: Vahva peruskone

Julius Pietarinen

2800R on ominaisuuksiltaan monipuolinen magneettiporakone. Käytettävyydeltään se ei ole ammattikoneiden luokkaa, mutta on mainio lisä pienemmän pajan kalustoon. Porauksen aikana kampia saa vääntää melko kovaa hammastangon suuren välityksen vuoksi. Poran sähkömoottori on myös huomattavan äänekäs.

Johteet ovat alkuun hieman jähmeät rasvauksesta huolimatta. Testirupeaman aikana johteet hieman asettuivat ja niitä saikin olla kiristelemässä.

Yli 20 mm kierreporat vääntävät koneen runkoa puolelta toiselle – runko saisikin olla hieman jäykempi. Suunnanvaihtaja mahdollistaa myös kierteytystyön tekemisen.

Nopeudensäätö pienentää samalla koneen tehoa, sillä pora uhkaa pysähtyä suurilla teräkokoja käytettäessa. Kierrokset asettuvat kierreporilla täyden vauhdin vapaakierrosnopeudesta sopivalle porausnopeudelle luonnostaan. Nopeudensäätö mahdollistaa kuitenkin vähemmän voimaa vaativien suurihalkaisiaisten reikäsahojen käytön ja kierteytystyön paremman hallinnan.

Koneessa on suuret porauksen liikevarat ja MK3-istukka mahdollistaa samojen kierreporien käytön, joita käytetään yleisesti pylväsporakoneissa. Teräkokoa vaiheittain kasvattamalla on poralla mahdollista porata jopa 28 mm reikiä.

MR-tuote tuo konetta maahan suoraan kiinan tehtaalta, ja maahantuojan mukaan varaosia on saatavilla kattavasti heidän kauttaan.

Valmistusmaa: Kiina

Maahantuoja: MR-tuote

Hinta: 690 euroa

KIITÄMME & MOITIMME:
  • Teho
  • Vaihdettavat/säädettävät johteet
  • Muunneltavuus/käyttökohteet
  • Karkea käytettävyydeltään
  • Poraistukan laatu

Lue lisää