Textron korvaa Arctic Catin - Uusi merkki mönkijämarkkinoille

Kansainvälisen monialayrityksen Textron Inc:n ostettua puolitoista vuotta sitten Arctic Cat Inc:n, jää vuodesta 1995 mönkijämerkkinä tunnettu Arctic Cat historiaan. Tilalle tulee Textron Off Road -mallisto, jonka valmistusta varten on perustettu uusi tytäryhtiö, Textron Specialized Vehicles Inc. Nimenmuutos koskee vain mönkijöitä, moottorikelkoissa tuotemerkiksi jää edelleen Arctic Cat.
Textron Alterra 700 XT on tyyppihyväksytty T3b-traktoriksi, jonka huippunopeus on 60 km/h.

Textron on amerikkalainen monialayritys, jonka 14,2 miljardin dollarin liikevaihdosta suurin osa kertyy sotilasteknologiaan ja ilmailuun liittyvästä teollisuudesta. Konsernin meillä tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Bell-helikopterit ja Cessna-lentokoneet.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit
Kiinnostuitko aiheista?