Hydroline Oy - Ennakkoluulottomasti eteenpäin

Siilinjärveläinen Hydroline on ollut kovassa nousukiidossa. Menestyksen takana on laadukkaiden hydrauliikan peruskomponenttien valmistaminen sekä ennakkoluuloton tulevaisuuden teknologioiden kehittäminen.
Vahvassa kasvussa ollut Hydroline on kärsinyt työvoimapulasta, jota on pyritty helpottamaan mm. näyttävillä sosiaalisen median kampanjoilla. Yritys onkin saanut houkuteltua savoon lukuisan joukon paluumuuttajia.

Siilinjärven Vuorelassa sijaitseva Hydroline on erikoistunut hydraulisylinterien valmistamiseen ja kunnostukseen tarjoten kokonaisvaltaisia hydrauliikkapalveluja. Asiakaskuntaan kuuluu niin pienyrittäjiä kuin eri alojen konevalmistajia. Liikevaihto on kasvanut muutamassa vuodessa raketin lailla.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Kiinnostuitko aiheista?