Massey Ferguson - Suosittu sarjatuote

Massey Ferguson oli traktoreiden markkinajohtaja Suomessa 1960-luvulla. Myydyin malli oli tuolloin 135.
1960-luvun puolella ohjaamot olivat varsin karuja ilmestyksiä, eivätkä vielä kunnolla suojanneet kuljettajaa traktorin kaatuessa. Esimerkiksi ruostuneet lokasuojat eivät ole paha ongelma, sillä uustuotanto-osia on saatavilla runsaasti varsin edulliseen hintaan.

Massey Fergusonin mallit olivat 1960-luvulla suuressa suosiossa myös Suomessa. Vuonna 1964 esitellyn uuden malliston suosituimmaksi malliksi nousi nopeasti malli 135, joka oli 35X-mallin seuraaja. Mullistavin uutuus Massey Fergusonissa oli Ferguson system, eli toisiopainonsiirto. Järjestelmän avulla työkoneen painoa saatiin siirrettyä traktorin vetäville takarenkaille.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Kiinnostuitko aiheista?