Näin testi tehtiin

Sahat punnittiin tankit täynnä ja tyhjänä, sekä molemmilla vertailussa käytetyillä terävarustuksilla. Vertailun kevein oli Echo, tankit täynnä ja 15” terävarustuksella vaaka näytti lukemaa 6,2 kiloa.

Vertailun sahoja käytettiin monipuolisesti erilaisissa töissä. Normaalien metsähakkuutöiden lisäksi sahoja käytettiin karsinta- ja katkontasahoina pihapuutöissä. Sahojen arvostelu jaettiin kahteen osaan. Ominaisuuspisteet perustuivat eri osien toimintojen ja rakenneratkaisujen arviointiin. Käytettävyyspistein määritettiin sahan käytettävyyttä työskentelyn aikana. Jälkimmäistä osuutta painotettiin kaksinkertaisella painokertoimella. Pisteytys tehtiin viisiportaisesti: tavanomaisesta rakenteesta, toiminnasta tai ratkaisusta sai kolme pistettä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Kiinnostuitko aiheista?