Ritchie Bros -huutokauppa 11.10.2016 - Valikoima laajenemassa

Maailman suurin konehuutokauppojen järjestäjä Ritchie Bros Auctioneer järjesti Lempäälän Real Parkissa jo perinteiseksi muodostuneen huutokaupan. Tulevaisuudessa tuotevalikoima laajenee yhä enemmän myös maatalouskoneisiin.
Tulevaisuudessa Ritchie Brosin Suomen huutokaupoissa tullaan näkemään enemmän myös maatalouskoneita. Tämä oli nähtävissä jo tällä kertaa, sillä tarjolla oli traktoreiden lisäksi myös muita maatalouden työkoneita.

Ritchie Brosin tämänsyksyisessä huutokaupassa myytiin jälleen laaja kattaus koneita ja laitteita hengästyttävällä tahdilla. Tapahtuma on ottanut paikkansa Lempäälän Real Parkista, joka tarjoaa hyvät puitteet oivien kulkuyhteyksien varrella. Kyseessä onkin ainoa Pohjoismaissa järjestettävä yrityksen huutokauppa. Maailmanlaajuisesti Ritchie Brosilla on 44 pysyvää kauppapaikkaa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Kiinnostuitko aiheista?