Maailman suurimman konevalmistajan edustajana

Cat ja Witraktor tänään

5.4.2017 / Koneviesti 05/2017

Uusia koneita varusteltavana Vantaan korjaamolla. Varustelun osuus korjaamon työstä on lisääntynyt viimeisen 20 vuoden aikana, koska koneisiin maahantuotaessa asennettavien asiakkaan valitsemien lisävarusteiden määrä on jatkuvasti kasvanut.

Cat-liiketoiminnan johtaja Vesa Laineenkare Witraktorilta sanoo, että päämiehen johtava asema markkinoilla antaa sekä jälleenmyyjälle että asiakkaalle enemmän: ”Caterpillarin vankka markkina-asema, sen tunnettuvuus ja huippuunsa hiottu tarjooma sekä merkittävät panostukset tuotekehitykseen (n. 2 mrd$ p.a.) koituvat Cat-asiakkaiden hyödyksi. Catin älykkäät teknologia-applikaatiot, kuten etäseuranta- ja koneohjausjärjestelmät, tarjoavat asiakkaillemme merkittävää kilpailuetua tehokkuuden, laadun ja turvallisuuden näkökulmista. Caterpillar onkin määritellyt teknologisen kehityksen yhdeksi johtavaksi teemakseen ja siihen panostetaan vahvasti.”

Painetun Koneviestin kestotilaajana tai Koneviestin sähköisten palveluiden tilaajana sinulla on lukuoikeus kaikkeen koneviesti.fi:ssä olevaan sisältöön (artikkelit, arkistot ja näköislehdet).