Halpa palovakuutus

Päävirtakatkaisijan asennus

1.2.2018 / Koneviesti

Päävirtakatkaisin asennettiin Valmetin kojetaulun alle tehtyyn mittatilaustelineeseen. Kun katkaisija on käden ulottuvilla, sitä tulee myös varmemmin käytettyä.

Starttimoottoreista puhuttaessa olisi hyvä muistaa myös päävirtakatkaisija. Uudemmissa traktoreissa ja työkoneissa katkaisija kuuluu usein vakiovarustukseen, mutta vanhemmista koneista se monesti puuttuu, ellei sellaista jo ole jälkiasennettu. Päävirtakatkaisija on halpa palovakuutus, sillä se oikein käytettynä saattaa estää koneen syttymisen palamaan. Päävirtakatkaisijan avulla on helppo varmistaa myös pitkään seisoneen koneen tai traktorin käynnistyminen, jos akulla on taipumusta purkautua pidemmän seisonnan aikana. Päävirtakatkaisija kannattaa asentaa helposti saatavilla olevaan paikkaan, sillä vaikeassa paikassa olevan katkaisijan käyttö unohtuu helposti, eikä katkaisijasta ole siten mitään hyötyä.

Painetun Koneviestin kestotilaajana tai Koneviestin sähköisten palveluiden tilaajana sinulla on lukuoikeus kaikkeen koneviesti.fi:ssä olevaan sisältöön (artikkelit, arkistot ja näköislehdet).