Agritechnican ruokintatekniikka

Apetekniikka digitalisoitumassa

11.1.2018 / Koneviesti 01/2018

BvL:n ajettavat apevaunut tottelevat mallinimeä V-MIX Drive. Kuvan kaksiruuvisella Maximus Plus 2S -vaunulla on tilavuutta 21 kuutiota. Moottorina on FPT:n 224 hv:n 6-sylinterinen. Koneessa on vakiona nelipyöräohjaus ja optiona myös neliveto. Täyttöjyrsimen maton leveys on 800 mm. (MT)

Vaikka Agritechnica-näyttely onkin pääasiassa traktoreihin ja peltotyökoneisiin keskittyvä näyttely, on esillä ollut perinteisesti kattava lajitelma apevaunuja – näin tälläkin kertaa. Isot uutuudet jäivät nyt näkemättä, sillä monet valmistajat panostavat joka toinen vuosi samalla messualueella järjestettävään Eurotier-näyttelyyn – mitalinkiilto silmissä, voisi sanoa, sillä Agritechnican kymmenien innovaatioiden joukossa on paha päästä pätemään perinteisellä ruokintatekniikalla. Kotieläintekniikkaan keskittyvässä Eurotierissä mitalien valloitus sen sijaan onnistuu helpommin ja julkisuus on niiltä osin varmempaa.

Painetun Koneviestin kestotilaajana tai Koneviestin sähköisten palveluiden tilaajana sinulla on lukuoikeus kaikkeen koneviesti.fi:ssä olevaan sisältöön (artikkelit, arkistot ja näköislehdet).