Mukavuutta ja tehoa

Sampo Comia 2.0

11.10.2017 / Koneviesti 14/2017

Sampo Comia C8 varustettuna 4,5 metrin pöydällä ja 210 hv Agco Power -moottorilla on ajanmukainen ilmestys.

Alkujaan vuonna 2011 esitelty Sampo Comia -sarja täydentyi 2013 isommilla C10- ja C12-malleilla. Comioiden perusrakenne on pysynyt entisellään – runko, puintikoneisto ja pöytä ovat tuttuja vuodelta 2011. Nyt vuorossa oli satsaus kuljettajan työympäristöön. Isompi ohjaamo ja kokonaan uusittu ergonominen hallintaympäristö uusine monitoreineen ovat uutta. Samalla koko Comia-sarjaan on otettu mukaan isommista C10- ja C12-malleista tuttuja ominaisuuksia.

Painetun Koneviestin kestotilaajana tai Koneviestin sähköisten palveluiden tilaajana sinulla on lukuoikeus kaikkeen koneviesti.fi:ssä olevaan sisältöön (artikkelit, arkistot ja näköislehdet).


Lisämateriaali

Uusi Comia 2.0 Mukavuutta ja näkyvyyttä

Comia C4 on nyt Verrato

Comia 2.0 mallisarjan myötä pienin malli C4 poistuu valikoimista ja sen tilalle tulee Verrato, joka pohjautuu pitkään markkinoilla olleeseen 2000-sarjaan. Myös Verraton perusrakenne pohjautuu samoille ratkaisuille kuin isompien mallien. Runko, puintikoneisto ja pöytäratkaisut ovat samat kuin pienimmissä C6 ja C8 malleissa. Suurin ero löytyy hytistä, hallintalaitteita ja säädettävyydestä. Verratossa käytetään perinteistä kulmikasta 2000-sarjan hyttiä ja myös muut ominaisuudet ovat tuttuja 2000-sarjasta. Ratkaisua on pidettävä mielekkäänä – modernisoimalla ulkonäköä ja hyödyntäen tuttua tekniikkaa, on saatu etenkin vientimarkkinoille soveltuva hinnaltaan kilpailukykyinen tuote.

Sampo Comia 2.0