Ajoneuvot
Kokeilu Brian James Trailers Cargo Connect

Brian James Trailers Cargo Connect -traileri on laadukas perävaunu monenlaisen tavaran kuljettamiseen – peräkärry vaatii järeän vetoauton.

Brian James Trailers on Suomen markkinoilla suhteellisen tuore perävaunuvalmistaja. Brittivalmistaja on keskittynyt jarrullisten trailereiden ja koneenkuljetuslavettien valmistukseen. Suuri osa myytävistä perävaunuista on kokonaismassaltaan 3 500 kiloa. Kokeilimme valmistajan tavarakuljetuksiin suunniteltua järeää yleisperäkärryä monipuolisessa tavarankuljetuksessa.
Tapio Vesterinen
Brian James -trailerilla onnistuu myös ajoneuvojen kuljetus. Lavalle on lisävarusteena saatavana ajoneuvojen kuljettamista varten pikakiinnitteinen putki, joka toimii sekä rengaskiilana että yhtenä lisäsidontapisteenä.

Testasimme Brian James Trailersin Cargo Connect -mallista yleisperävaunua erilaisissa kuljetustöissä. Traileri on mallisarjan isommasta päästä, lavakoko 5,1 x 2,1 m. Lisävarusteita olivat 35 cm korkeat laidat, hydraulinen käsikippi, käsikäyttöinen vinssi, tukijalat, ajosillat ja ajoneuvon sidontakisko. Perävaunun kokonaispituus on 654 cm.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää