Ajoneuvot
Pikakokeilu Can-Am Outlander STD 570 T3b

Can Am Outlander STD 570 T3b on traktorimönkijä, jonka vetokyky ja ajettavuus ovat huippuluokkaa – varustelua tinkimällä hinta on saatu pysymään 8000 euron tuntumassa

Can-Am Outlander on ollut kalliin mönkijän maineessa, mutta tilanteeseen on nyt tullut korjaus: tarjolle on tullut 570 Outlander, jonka hinta on vain hieman päälle 8 000 euroa. Ajokki on täysin perusvarusteinen, eli siitä puuttuvat pohjapanssari, ohjauksen tehostin, vinssi sekä lisäpuskurit.
Seppo Nykänen
Outlanderin ohjausgeometria on onnistunut, sillä ilman tehostintakin ohjaus on kevyt käyttää.

Saimme Can-Am Outlander 570 T:n koeajoon vuodenvaihteen tienoilla, ja ajorupeamaan mahtui vaihtelevaa keliä. Aluksi oli talvi hyvällä alulla, luntakin yli 30 senttiä ja pakkasta enimmillään 15 astetta. Sitten kaikki muuttui ja tulikin lähes kesäkelit, lumet lähtivät ja vettä satoi. Koeajon kannalta tilanne oli erinomainen, lyhyeen aikaan mahtui melkein vuoden kierto. Koeajossa harjoitettiin riistanhoitotyötä sekä pienimuotoista polttopuusavottaa, sekä tietenkin ajettiin tiellä ja maastossa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää