Ajoneuvot
Esittely Ford Transit Custon PHEV

Ford Transit Custon PHEV siirtää pakettiautoilun hybridiaikaan

Ford on esitellyt Euroopan pakettiautomarkkinoiden ensimmäisen ladattavan hybridin. Sähkön ja bensiinin yhteispelillä kulkevan Transit Customin tilat ja kantavuus ovat akuston optimaalisen suunnittelun ja sijoittelun ansiosta dieselin luokkaa.
Valmistaja
Ford on ensimmäisenä tuonut Euroopan tavara-automarkkinoille plug-in hybridin. Autoa on testattu Lontoon ruuhkaisessa liikenteessä 240 000 kilometrin verran käytännön töissä.

Automaailma sähköistyy nyt kovaa vauhtia. Erilaisia täyssähkö- ja hybridimalleja tulee käytännössä jokaisen autonvalmistajan mallistoihin. Syynä tähän on 2020 voimaan astuvat valmistajakohtaiset hiilidioksidipäästötavoitteet. Tavoitepäästöarvo on 95 g/km ja se koskee EU-markkinoille toimitettujen henkilöautojen keskipäästöjä. Käytännössä tähän ei päästä ilman sähkömalleja.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää