Ajoneuvot
Polaris Sportsman XC 1000 S, Polaris Scrambler 1000 S, Polaris RZR Pro XP Turbo

Polariksen uutuusmönkijät Sportsman XC 1000 S, Scrambler 1000 S ja RZR Pro XP ovat selvästi valtavirrasta poikkeavia – tarjolla on leveä alusta, aktiivijousitus ja tehokasta turbovoimaa

Polariksen mallistoon vuodelle 2020 on tulossa uutuuksia, joista saattaa tulla mönkijätekniikan tiennäyttäjiä. Tarjolla oli aktiivijousitus RZR 1000 XC -malliin ja uusi runkoratkaisu tonniseen Sportsmaniin.
Seppo Nykänen
Polariksen uutuudet rivissä. Mielenkiintoisin uutuus on etualalla näkyvä Sportsman XP 1000 S.

Polariksen uutuusmönkijät Sports-man XC 1000 S ja Scrambler 1000 S ovat selvästi valtavirrasta poikkeavia. Ensinäkemällä huomaa, että uudet mallit ovat huomattavasti perinteistä mönkijää leveämpiä – raideväli on peräti 55” eli 140 cm. Toinen huomiota kiinnittävä seikka oli alustan joustomatkojen suuruus: edessä 29,5 cm ja takana 35,6 cm. Joustomatkan lisäyksen mahdollistavat tavallista pidemmät tukivarret, samalla maavara on saatu todella korkeaksi. 36 cm:n maavara on perusmönkijöihin verrattuna poikkeuksellisen suuri.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää