Ajoneuvot

Volvot montulla – Volvo Trucksin & Volvo CE:n tutustumispäivä 25.10.2019

Volvo Construction Equipment ja Volvo Trucks järjestivät tutustumis- ja koeajotilaisuuden. Sen aikana perehdyttiin Volvon uusimpaan maarakennus- ja kuljetuskalustoon kuljettajakouluttajien ja asiantuntijoiden opastuksella.
Timo Rintakoski
Vahvan kuljetusyrittäjätaustan omaava kuljettajakouluttaja Matti Putkiranta opasti koeajajia hyödyntämään autojen ominaisuuksia tarkoituksenmukaisesti. ”Kun kuljettaja osaa hyödyntää kaikki ominaisuudet, on työskentely turvallisempaa, sujuvampaa ja samalla saadaan säästöä niin polttoaine- kuin huoltokuluissakin,” Putkiranta korostaa.

Vantaalla, Kreaten montulla järjestetyssä tilaisuudessa oli esillä laaja kattaus Volvon maarakennus- ja kuljetuskalustoa. Tutustuttavana ja koeajettavana oli kuorma-autojen osalta Volvo Pro X FH540 10x4, Volvo Pro X FMX540 10x4 ja Volvo Pro Hook FH540 8x4. Esillä oli myös työkoneiden siirtoihin tarkoitettu 5-akselinen Volvo FH -koneenkuljetuslavetti.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää