Ajoneuvot
Ford Transit

Ford Transit on päivitetty paremmaksi - pakettiauton paino on pudonnut, samoin polttoaineen kulutus

Ford on tuonut nipun uudistuksia ns. isoon Transitiin. Ratkaisuilla on saatu pudotettua painoa sekä alennettua polttoaineenkulutusta. Myös ohjaamo on uusittu, ja tarjolle tulee kevythybridi.
Timo Rintakoski
Ford Transitin ulkoista ilmettä on kohennettu vain vähän, mutta ohjaamo on pantu uuteen kuosiin.

Ford Transitin 2-tonninen on saanut merkittävän päivityspaketin. Ulkoista ilmettä on kohennettu kevyesti, mutta ohjaamo on pantu uuteen kuosiin. Auton rakenteita on uudistettu, jonka ansiosta painoa on saatu pudotettua ja kantavuutta nostettua. Moottoripuolen uudistuksilla on nipistetty CO2-grammoja alemmaksi ja tuotu ensimmäisenä tähän kokoluokkaan 48-voltin kevythybriditekniikka, jonka tuotanto alkaa kesäkuussa 2020. Lisäksi saataville tulee 10-nopeuksinen automaattivaihteisto. Kaikkiaan on uudistettu noin 4600 osaa tai yksityiskohtaa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää