Ajoneuvot
CF-Moto

CF-Moton markkinaosuus kasvussa - vuosi 2020 tuo kolme uutta T3b-luokan traktorimönkijää markkinoille

CF-Moto esittelee vuodelle 2020 kolme uutta Tb3-traktorimönkijää. Näistä kiinnostavin on kokonaan uusi UForce 1000. Kaksi muuta, CForce 850 EFI EPS ja CForce 1000 EFI EPS, ovat tutumpaa kantaa. Saataville tulee myös sähköisiä kaksipyöräisiä Super Soco -ajoneuvoja.
Seppo Nykänen
UForce 1000 on täysin uusi rinnakkain istuttava malli. Ohjaamossa on tilaa kuljettajan lisäksi kahdelle matkustajalle – kaikille on turvavyöt.

CF-Moto on pikkuhiljaa noussut mönkijöissä kärkimerkkien tasolle, Euroopassa merkki on jo eniten myyty. Muutamissa maissa, kuten Ruotsissa, CF-Moto on jo markkinajohtaja. Lisäksi merkki on lähes kaikissa muissa Euroopan maissa kolmen eniten myyneen merkin joukossa. Suomessakin CF-Moto on rekisteröintitilastossa niukasti kolmantena ennen TGB:tä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää