Ajoneuvot

Yamahalta lisää turbo-ohjuksia moottorikelkkamallistoon — Sidewinderit pääosassa

Yamahan mallistossa vuodelle 2020 on tarjolla kelkkoja monessa tuoteryhmässä – niin vauhdikkaaseen ajoon kuin hyötykelkkailuunkin. Harrastepuolen mallisto painottuu crossovereihin ja Genesis-turbomoottori on löytänyt paikkansa läpi malliston.
Seppo Nykänen
Sidewinder M-TX LE 153 on syvänlumen kelkka turbokoneella. Alustassa on Camson Power Claw -matto 76 mm:n telalapulla. Telaston jousitus on mallia Dual Shock SR 153 Springless. Takapukissa on Fox Float -iskunvaimentimet QS3 & QSL nousulukolla.

Yamaha esitteli muutama vuosi sitten 998 cm3:n 3-sylinterisen Genesis-turbomoottorinsa. Se sai heti ensiesittelyssä kehuja. Turbomoottoreita löytyy nyt, hyötykelkkoja lukuun ottamatta, kaikista malliston segmenteistä.

Genesis-moottorissa on voimaa 180 hv ja se saadaan ulos tasaisesti, ilman viiveitä ja turbopotkuja. Toinen tarjolla oleva nelitahtinen Genesis-moottori on ahtamaton, 3-sylinterinen ja tilavuudeltaan 1 045 cm3.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Kaikkien 31.12.2019 mennessä kirjautuneiden kesken arvotaan kymmenen Lukijan idea -kirjaa (arvo 15 €).
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi