Ajoneuvot
Kokeilu Juncar Pro 2000 J

Juncar Pro 2000 J -perävaunu on kotimainen, pakettiauton perään sopiva vaihtoehto ammattikäyttöön

Juncar Pro 2000J -peräkärry on nimensä mukaisesti suunniteltu ammattikäyttöön. Kotimainen, kokonaispainoltaan 2 000 kilon Juncar on tervetullut vaihtoehto ulkomaisille vaunuille. Tämän kokoista vaunua voi vetää useimmilla pakettiautoilla ja maastureilla sekä isoilla henkilöautoilla. Avattavilla laidoilla varustettu lavettivaunu on helppo kuormata. Pysäköintikään ei ole hankalaa, sillä yhdistelmä mahtuu kahteen peräkkäiseen parkkiruutuun.
Uolevi Oristo
Juncar Pro 2000J -lavettivaunulla voi kuljettaa isoja levynippuja, 6 m pitkää puutavaraa tai putkisalkoja sekä erilaisia työkoneita.

Kokeilimme Juncar ProJ -vaunua erilaisissa kuljetustehtävissä heinä- ja elokuussa 2019.

Juncar Pro 2000J -vaunun suurin sallittu kokonaispaino on nimensä mukaisesti 2 000 kiloa. Oma- paino on 539 kg, joten hyötykuorman paino on 1 461 kiloa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää