Ajoneuvot

Pakettiauton varustelu erikoistarkoituksiin – Varustelu parantaa pakettiauton käytettävyyttä

Pakettiautojen varustelu huoltoautoiksi tai muuhun erityiseen tehtävään on yhä yleisempää. Markkinoilla on lukuisia varustelusarjoja ja vielä enemmän yrityksiä, jotka tarjoavat varustelua.
Valmistaja
Myös avolavasta saa monikäyttöisen huoltoauton varustelujen avulla. Kuvan Volkswagen Amarokissa on Modul-Systemin kalusteet. Pitkät vetolaatikostot mahdollistavat lavatilan tehokkaan hyödyntämisen pientavaraa kuljetettaessa. Laatikkojen maksimipituus on 1,5 metriä ja laatikoston kokonaiskuorma saa olla 200 kg (80 kg per laatikko). Laatikoita voidaan yhdistellä vapaasti kuorman ja auton mukaan. Pitkien laatikostojen hinnat alkavat 700 eurosta ja välilattian 500 eurosta (alv 0 %).

Pakettiautoja varustellaan ja kalustetaan erilaisiin tarkoituksiin runsaasti. Se on ilman muuta järkevää, sillä kunnolliset säilytystilat mukana kuljetettaville työkaluille ja muille varusteille parantavat tilan käytön tehokkuutta. Myös työntekijän työaika tulee paremmin käytettyä, kun työkalujen etsimiseen ei kulu aikaa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi