Ajoneuvot
Esittely Polaris 570 Sportsman

Polaris 570 Sportman – ensimmäinen päästötason 5 täyttävä mönkijä

30.6.2020 jälkeen ei saa enää valmistaa työkoneita, joiden moottori ei täytä NRMM-päästöluokitusta (päästötaso 5, Stage 5). Polaris otti vähän etunojaa tilanteeseen, ja esitteli uudet päästömääräykset täyttävät Polaris 570 Sportsmanit jo nyt.
Seppo Nykänen
Mallien ulkonäkö on sama kuin aikaisemmin. Uusi NRMM-normi on tuonut parannusta päästöihin ja meluarvoihin.

Uudet päästömääräykset astuivat voimaan 1.1.2019, jonka jälkeen kaikkien alle 56 kW:n moottoreiden on täytettävä uudet määräykset. Moottoreiden päästörajoja koskeva direktiivi on korvattu EU-asetuksilla, joiden myötä tulee voimaan vaiheen V (5) päästörajat. Poikkeuksia ja joustoja ei enää sallita uusien moottoreiden osalta. Tästä huolimatta vanhat hyväksynnät ja edellisten vaiheiden joustavan järjestelmän luvat ovat voimassa voimassaoloaikansa päättymiseen asti.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi