Ajoneuvot
Volvo Laplander C202

Volvo Laplander C202 – ruotsalainen Unimog on hyötyajoneuvojen aatelia

Nuoren ihmisen ensiautona Volvo C202 tarjoaa mainiot puitteet ystävien ja työkalujen kuljetukseen niin kaupungissa kuin metsäreissuillakin.
Nuoren ihmisen ensiautona Volvo C202 tarjoaa mainiot puitteet ystävien ja työkalujen kuljetukseen niin kaupungissa kuin metsäreissuillakin. Pidemmällä matkalla "peltorien" käyttö on suotavaa. Tämän kulkupelin koritöissä ei tarvitse saumoja hioa ja virheetön maalipintakin saadaan kustannustehokkaasti telalla tai spray-purkista. Vanha tekniikka on yksinkertaista korjata ja osia saa edullisesti.

Ruotsin puolustusvoimat piti 1950 luvun loppupuolella tarjouskilvan armeijan uudesta maastoajoneuvosta. Volvon tuottama prototyyppi voitti, ja niin alkoi Volvo L3314:n tarina. Perustekniikka oli tuttu Volvon sen aikaisista siviilihenkilöautoista – kuten Volvo Amazonista. Voimanlähteenä käytettiin työntötangoin varustettua lähes legendaarista B18-moottoria.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Kaikkien 31.12.2019 mennessä kirjautuneiden kesken arvotaan kymmenen Lukijan idea -kirjaa (arvo 15 €).
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi