Ajoneuvot
Esittely Niu M+

Niu M+ sähköskootteri sopii varauksin kulkupeliksi myös taajamien ulkopuolelle

Sähköinen tulevaisuus on näköjään taas hieman lähempänä – saimme koeajoon mielenkiintoisen sähköisen Niu M+ -moposkootterin. Vaikka nimi kuulostaa enemmän kissanpennun ensimmäiseltä naukaisulta, nimi tarkoittaa mandariinikiinaksi härkää. Koeajon aikana selvisi, että kyseessä on vakavasti otettava mopo. Koeajon ideana oli selvitellä, miten sähkökäyttöinen kevyt ajoneuvo toimii maaseudulla, kun ajomatkat ovat pidemmät kuin taajamissa ja sorateitä on paljon.
Seppo Nykänen
Niu M+ edustaa nykynäkemystä moposkootterista. Kaksipyöräisen perusrakenne on kuitenkin sama kuin viisikymmentäluvun vespassa. Suurin ero on voimanlähteessä.

Niu M+ on teknisiltä ominaisuuksiltaan edistyksellinen. Moottorin ohjaus ja ajoneuvon valvonta on toteutettu tekniikalla, josta lastentaudit on jo hoidettu kuntoon.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää