Ajoneuvot
Esittely Nissan Navara AT32

Nissan Navara AT32 on islantilaisen korinrakentaja Artic Trucksin erikoisosilla rakennettu normaalia maastokelpoisempi versio Nissan Navarasta.

Nissan on lyöttäytynyt yhteen tunnetun islantilaisen korinrakentajan ja erikoisversioita valmistavan Arctic Trucks -yrityksen kanssa. Yhteistyön tuloksena Nissanin mallivalikoimaan on lisätty maasto-ominaisuuksiltaan parannettu versio Nissan Navarasta.
Jyrki Karkinen
Nissan Navaro AT 32 -auton meno pehmeäpohjaisen metsätien kivikossa ja kallioilla on vakaata, ja auto selviää melko hankalistakin paikoista.

AT32-varustelu on saatavilla kaikkiin Navara Double Cab -malliversioihin. Tekniikka on erikoisvarusteita lukuunottamatta sama kuin perus-Navarassa. 190 hv:n tuplaturbolla varustettu moottori antaa riittävän suorituskyvyn niin maantielle, maastoon kuin perävaunun (max 3 500 kg) vetoakin ajatellen.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit