Ajoneuvot
Esittely

Can Amilta kaksi kovaa uutuutta: Kuusipyöräinen karvalakkimalli Outlander 450 6x6 ja rinnakkain istuttava Maverick Trail 800

Can-Amin tuotevalikoima laajenee edullisella Outlander 450 6x6 -mönkijällä, ja näppäränkokoisella rinnakkain istuttavalla Maverick Trail 800:lla. Lisäksi Outlanderin alustaan on tehty muutoksia, jotka parantavat ajo-ominaisuuksia merkittävästi.
Seppo Nykänen
Uusi jousitus osoittautui maastossa hyvin toimivaksi.

Kuusipyöräisiä mönkijöitä on pidetty käytännöllisinä ja etenkin hyötykäytössä monipuolisina ajokkeina. Niiden hinta on kuitenkin huomattavan korkea verrattuna nelipyöräisiin. Can-Am on saanut pudotettua hintaa yksinkertaistamalla rakennetta ja karsimalla varustusta. Lähtökohtana on ollut Outlander 450 malli, johon on pultattu jatkorunko akseleineen ja jousituksineen. Mönkijän takaperä on siirretty jatko-osan akselistoon ja sen tilalle on vaihdettu läpivetävä perä, josta voima siirretään kardaanilla takimmaiselle – eli alkuperäiselle taka-akselistolle. Moottori on 1-sylinterinen Rotax 450, teholtaan 38 hv.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää