Ajoneuvot
Vertailu Mooottorikelkkavertailu 2019

Hyötykäyttöön sopivat kapeatelaiset kaksitahtiset 600-kuutioiset moottorikelkat — kevyet hyötymoottorikelkat

Moottorikelkkojen käyttö on monipuolista – toisille se on pelkkää huvia ja toisille täyttä työtä. Parin viime vuoden aikana kaikilta valmistajilta on tullut markkinoille uudet kevyet hyötykelkkamallit, joiden osalta tavoitteena on ollut kehittää kelkka, joka sopii harrastuskäyttöön, mutta jolla voi hoitaa myös pieniä työtehtäviä. Koneviestin moottorikelkkavertailussa mukana olivat Arctic Cat Norseman 6000 ES -, Lynx 49 Ranger -, Lynx Xterrain 3900 -, Polaris Axys Indy Voyageur 600 - ja Yamaha Transporter 600 -moottorikelkat.
Uolevi Oristo
Koneviestin moottorikelkkatestissä mukana olivat: Arctic Cat Norseman 6000 ES, Lynx 49 Ranger, Lynx Xterrain 3900, Polaris Axys Indy Voyageur 600 ja Yamaha Transporter 600.

Työ- tai hyötykelkan määritelmä ei enää ole aivan yksiselitteinen. Kelkkatehtaat tuottavat erityyppisiä kelkkoja, joita kaikkia voidaan – ainakin periaatteessa – käyttää sekä työssä että vapaa-ajalla.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää