Ajoneuvot

Mönkijät 60 km/h - Sekalainen seurakunta

Traktorisääntöihin tuli muutos pari vuotta sitten ja sen siirtymäaika loppui 31.12.2017. Uudet traktorit ovat T3a tai T3b, T1a tai T1b, säännöt koskevat kaikkia traktoreiksi rekisteröitäviä ajoneuvoja, riippumatta niiden koosta tai painosta. Kansallisia säännöksiä ei enää ole, kaikki on määritelty EU-direktiivissä. Kansallisesti voidaan määrittää ajokortti, jolla mitäkin ajoneuvoa voi kuljettaa tieliikenteessä, ja ikä jolloin ajokortin voi suorittaa.
Testatut mönkijät vasemmalta oikealle, Yamaha 450 Kodiak, CF Moto 800 ja Trapper 750 Chaser. Yhteistä kaikille on että ne ovat T3b 60 km/h -luokan traktoreita.

Keväisessä mönkijäkokeilussa oli tällä kertaa mukana hieman erityyppisiä ja erilaisia mönkijöitä. Kokeilu jaettiin kahteen osaan, jossa ensimmäinen osa on julkaistu KV-numerossa 8. Siinä keskityttiin pelkästään 80 km/h kulkeviin traktoriksi rekisteröityihin ajopeleihin, joista mukana olivat Can-Am Outlander 650 XT ja Polaris General 1000.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää