Ajoneuvot

Mönkijän hydraulipaketti – hyötyä hydrauliikasta

Latvo valmistaa mönkijän sähköisiä hydraulipaketteja, jotka monipuolistavat ja tehostavat mönkijän työlaitteiden käyttöä. Polariksessa kaikki komponentit saadaan piilotettua katteiden alle.
Kokeilimme Latvon hydraulipaketilla varustettua Polaris Sportsman 570 -traktorimönkijää. Polanteen poistossa hydrauliikasta on etua vinssikäyttöiseen auraan verrattuna, kun auraa voidaan painattaa hydraulisylinterillä.

Mönkijä mielletään usein harrastusvälineeksi, jolle ei ole totisempaa työkäyttöä. Tilanne on kuitenkin hiljalleen muuttumassa, sillä rekisteröinti traktoriksi ja esimerkiksi telasarjojen yleistyminen on parantanut hyötykäyttömahdollisuuksia huomattavasti. Markkinoille on myös tullut myös erilaisia työlaitteita. Erityisen mielenkiintoinen lisälaite on Latvon hydraulipaketti, jolla esim. lumiauran käyttäminen näppäröityy huomattavasti.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää