Ajoneuvot

Dynaset, hydraulikoneikkona enduropyörä - Moottoripyörän voimalla

Erilaiset näyttelyt ovat yrityksille tärkeä tapa esitellä tuotteitaan ja tavata asiakkaita, mutta suurissa tapahtumissa saattaa olla vaikeaa erottautua muista osallistujista. Dynaset Oy on ratkaissut asian valjastamalla Husabergin enduropyörän pyörittämään hydraulista työlaitteita.
Hydraulipumppu on kiinnitetty suoraan alkuperäisen kampiakselin päähän. Dynasetin varsinaiseen työkäyttöön suunniteltuja hydraulisia ulosottoja löytyy myös esim. autoihin ja mönkijöihin.

Ylöjärveläinen Dynaset on eräs maailman johtava hydrauliikan voimalla toimivien työlaitteiden valmistajia. Yrityksen tuotteita myydään ympäri maailman, minkä myötä myös kansainvälisiin näyttelyihin osallistuminen on aktiivista. Tuhansista muista näytteilleasettajista erottuakseen Dynaset esittelee esim. hydraulisten korkeapainepesureiden toimintaa Husaberg SX450 -enduropyörän voimin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää