Ajoneuvot

Kilpailu rengasalalla lisääntyy

Unitrackin valikoimissa on kumiteloja 160 mm levyisestä 800 mm saakka. Pintamalleja on valittavissa 24 erilaista käyttötarpeen mukaan. Telakenkien painot vaihtelevat 160 mm 450 grammasta 800 mm 21,43 kiloon saakka. Teloilla on 12 kuukauden takuu. (TR)

Raskaiden työkonerenkaiden valmistajia on markkinoilla edelleen runsaasti. Lähes kaikki maatalousrenkaiden valmistajat tarjoavat renkaita myös maarakennuskoneisiin, minkä lisäksi alalla on pelkästään työkonerenkaiden valmistukseen keskittyneitä yrityksiä. Intia on perinteisesti ollut maa, jossa on paljon rengasvalmistajia. Intian rengasteollisuuden nykyinen menestys perustuu kehittyneeseen valmistusteknologiaan ja tehokkaaseen energiankäyttöön – toki edullinen työvoima parantaa myös kilpailuasemaa. Kiinalaiset valmistajat ovat kuitenkin myös tulossa kisaan työkone- ja kuljetusvälinerenkaista ja lisäksi jopa metsäkoneiden haastaville rengasmarkkinoille.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää