Ajoneuvot

Trelleborg VIP System palkittiin SIMA 2017 -näyttelyn kultamitalilla

Puimurin alarinteen puoleiseen renkaaseen kohdistuu suurempi kuorma, minkä vuoksi tarvittavan paineen on oltava suurempi kuin ylärinteen puoleisessa renkaassa.

VIP System on kehitetty yhteistyössä Fendtin kanssa ja ensi vaiheessa se tulee saataville puimureihin. VIP Systemin anturit mittaavat painetta, renkaan muotoa ja lämpötilaa. Renkaan painetta säädellään automaattisesti näin saatujen parametrien perusteella. Puimurin säiliön täyttyessä rengaspainetta nostetaan pikkuhiljaa. Järjestelmä pystyy myös päättelemään, onko työkone pelto- vai tieajossa. VIP System huomioi myös kallistuksen ja säätää painetta sopivaksi koneen eri puolilla. Järjestelmään on kehitteillä mobiilisovellus, jolla rengaspaineita voidaan hallita.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää