Ajoneuvot

Isojen kannoilla - Rengasvalmistaja BKT valloittamassa maailmaa

Intialainen rengasvalmistaja BKT on noussut vakavaksi valtamerkkien haastajaksi. Moderni länsimainen tuotantotekniikka yhdistettynä intialaiseen kustannustasoon on nostanut BKT:n erittäin kiinnostavaksi vaihtoehdoksi niin traktoreiden kuin yleisimmin OTR-renkaiden sektorilla.
BKT:n moderni tehdaslaitos Bhujissa täyttää länsimaisen standardin niin siisteyden, kuin tuotannon teknisen tasonkin suhteen.

Rengasvalmistajaksi varsin nuori yritys Balkrishna laajensi OTR-renkaisiin (off the road) vasta 1987, mutta on sen jälkeen kasvanut ripeästi, Intiassa markkinaosuus on jo noin 20 %. Tuotannosta yli 90 % viedään kaikkiaan 130 maahan. Viimeisen 5 vuoden aikana liikevaihto on noussut 840 milj. US dollariin (kasvua 30 %).

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää