Ajoneuvot

Alpina Sherpa -moottorikelkka, Transalp-kuljetusreki ja F-250-latukone testissä – yhdistelmä sijoittuu moottorikelkan ja latutampparin väliin

Viimeksi kokeilimme Alpinaa vuosituhannen vaihteen tienoilla – silloin kelkka, tai tarkemmin sanottuna moottorireki, todettiin melkoiseksi veturiksi. Maahantuonti on nyt alkanut uudelleen ja saataville on tullut mielenkiintoisia lisävarusteita.
Paariteline on lisävaruste, jonka avulla loukkaantunut henkilö saadaan tuotua nopeasti maastosta. Teline pyrkii pitämään itsensä koko ajan suorassa, riippumatta rinteen jyrkkyydestä.

Alpina Sherpa ei ole moottorikelkka koska se on omapainoltaan yli 500 kg – mikä tekee siitä moottorireen. Alpina on kuitenkin rekisteröity, mikä ei aikaisemmin ole ollut mahdollista. Rekisteröiminen helpottaa työkäyttöä. Pääsimme koeajamaan uutta Alpinaa Rukan maisemissa kelkkakokeilun yhteydessä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää