Ajoneuvot

Ford Ranger Super Cab Limited 3,2 - Väkivahva veturi

Kilpailu avolava-autojen markkinoilla kiristyy uusien tulokkaiden myötä. Tämä pitää autovalmistajat hereillä ja päivityksiä tuleekin totuttua tiheämpää tahtia. Nyt myös Ford on tuonut vuonna 2011 julkaistuun viidennen sukupolven Rangeriin päivityksen.
Ford on päivittänyt 2011 esitellyn Rangerin. Keula ja ajovalot ilmentävät uutta muhkeampaa olemusta. Uudistuksia on tullut myös konepeiton alle ja ohjaamoon. Ford on ensimmäinen lava-auto, joka on saanut viisi tähteä Euro NCAP -kolaritestissä.

Ford Ranger uudistui merkittävästi vuonna 2011. Sillä Ford saavutti Euroopassa markkinajohtajan aseman 23,6 % siivulla. Suomessa Ranger oli vuonna 2015 kolmanneksi myydyin avolavapakettiauto. Viime kesän aikana Ford nousi hetkeksi myydyimmäksi avolava-autoksi Suomessa. Muuten avolava-autojen kysyntä on lievässä laskuvireessä, vaikka pakettiautokauppa yleisesti on noin 17 % kasvussa. Avolava-autojen osuus pakettiautojen kokonaismarkkinoista on reilu 10 %, joten kokonaismyynti tullee asettumaan reilun 1 300 kappaleen paikkeille.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää