Ajoneuvot

Fiat Fiorino, Doblò, Talento, Ducato ja Fullback - Mallivalikoima täydentyy

Fiat tarjoaa pakettiautojen kokoluokkaan täyden mallivalikoiman autoja. Kaikkea ei tänä päivänä kannata tehdä alusta alkaen itse, ja siksi Fiat on tehnyt yhteistyötä muiden merkkien kanssa mallistonsa täydentämiseksi.
Ducato saa Euro 6 -päästöluokan moottorit, tästä huolimatta AdBlue-lisäainetta ei tarvita. Pienentyneiden CO2-päästöjen ansiosta varsinkin isokoristen mallien hinta on halventunut. Kuormaa voi parhaimmillaan lastata kyytiin 1 625 kg ja tavaratilan tilavuus on mallista riippuen 8–17 m3.

Fiatilla on pitkät perinteet tavarankuljetusautojen valmistajana. Suomessa varsinkin Ducato on vuosien saatossa saanut vankan jalansijan, sen sijaan pienemmät mallit ovat jääneet käyttäjille hieman tuntemattomammiksi.

Fiat Professional -sateenvarjon alle on koottu kattava kokoelma ammattikäyttöön tarkoitettuja eri painoluokkien tavara-autoja. Osan Fiat tekee itse, osa on yhteistyömalleja muiden merkkien kanssa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää